Steelersin vauhdikas alku liikaa Dolphinsille

Steelersin vauhdikas alku liikaa Dolphinsille AFC wild card pelissä. Steelers jatkoon lukemin 30-12

Pittsburgh Steelers ei antanut pitkään odotuttaa ensimmäisiä pisteitä, sillä ainoastaan alle kolmen pelatun peliminuutin jälkeen, Antonio Brown karkasi maalintekoon heti ensimmäisellä hyökkäysvuorolla, Ben Roethlisbergerin heittämällä screen-pelillä. Brown vastasi myös seuraavasta maalista seuraavalla hyökkäysvuorolla.

Roethlisberger kuori Dolphinsit aseista jo heti ottellun ensimmäisellä neljänneksellä tekemällä takuuvarmaa työtä, heittämällä tilastoihin 7/7, 162yd, 2td.

Miami Dolphinsin pelinrakentaja Matt Moore sai kovan iskun itseensä ensimmäisellä puoliajalla ja pelin jatkaminen näytti hetken epävarmalta, mutta pikaisen hoitohenkilökunnan tarkastuksen jälkeen pelilupa heltisi, pejaaja kentälle ja kypärää syvemmälle päähän.

 

QB, Matt Moore 29/36, 289yd, 1td, 2int
K, Andrew Franks 2/2fg

 

QB, Ben Roethlisberger 13/18, 197yd, 2td, 2int
WR, Antonio Brown 5/124yd, 2td
RB, Le’Veon Bell  29/167yd, 2td

 

Ottelun tilastot (NFL.com)

Siirry työkalupalkkiin