Hollanti vahvempi avausottelussa 17-34

Suomi kohtaa Hollannin kolmen maaottelun sarjassa viikonloppuna.

Maaottelusarjan ensimmäinen ottelu pelattiin Karjaan Sisu-areenalla perjantai-iltana. Loput kaksi pelataan viikonlopun aikana, Paraisilla sekä Vantaan Myyrmäessä.

Hollanti ei jättänyt maajoukkueiden tasoeroa arvailuiden varaan ja pelasi ensimmäisen ottelun selvään voittoon. Hollannin pelipäivän 16 pelaajan rosterista löytyi peräti 12 ammatikseen kotimaansa ulkopuolella pelaavaa palloilijaa ja ilman Miro Koljosta ja Nico Rönnbergiä pelannut Suomen maajoukkue oli pelissä altavastaajan roolissa alusta asti. 

Avausjaksolla Suomi menetti hyökkäyspäässä pallot omien virheiden kautta vastustajalle ja Hollanti rankaisi näistä nopeilla vastahyökkäyksillä. Suomen harvat koordinoidut hyökkäykset tyrehtyivät oranssiin puolustusmuuriin ja Suomi lähti puoliajalle 9-19 tappiolukemissa.

Vaikka Robin Sjöman toisen puoliajan alun hyvillä yksilösuorituksillaan saikin Hollannin ottamaan aikalisän, toinen puoliaika ei tuonut muutosta tilanteeseen, ja Hollanti eteni helppoon voittoon 17-34.

Seuraava ottelu pelataan lauantaina 14.1. klo 17:00 Paraisilla ja kolmas ottelu Vantaan Myyrmäen Urheilutalolla sunnuntaina 15.1. klo 13:45. 

Radio

Siirry työkalupalkkiin