Aalto Predators otti varaslähdön opiskelijoiden jenkkifutiskauteen

Aalto Predators sai lauantai-iltana vieraita Suomen Turusta.

Äkkiä voisi kuvitella että opiskelijoilla olisi muutakin tekemistä lauantai-iltana kuin kokoontua muksimaan toisiaan jenkkifutisvarusteissa. Puolensataa opiskelijaa oli kuitenkin eri mieltä asiasta, ja kerääntynyt Espoon nörttikylän Otahalliin tönimään toisiaan, puolet porukasta Espoon Aalto Yliopistosta ja toinen puoli Turun ammattikorkeakoulusta.

Opiskelijoiden jenkkifutiskauden preseason-peli toimi lämmittelynä maaliskuussa alkavalle sisäpelikaudelle ja oli kerännyt paikalle arviolta 150 lajista kiinnostunutta katsojaa. Itse peli oli alussa hermostunutta höntsäilyä, palloa pudoteltiin ja sen omistajaa vaihdettiin useaan kertaan ensimmäisen neljänneksen aikana.

Puoliaikaan mennessä TUAS Tornadoes oli saanut pari maalisuoritusta valotaululle ja kotijoukkue Aalto Predators yhden. Liekö sitten puoliajan kotijoukkueen cheerleader-esitys saanut uutta puhtia omiinsa, sillä puoliajan jälkeen kotijoukkue ei päästänyt vieraita omalle maalialueelle kertaakaan ja epävirallisen ottelun lopputulos loppuvihellyksen koittaessa 26-12 (6-12).

Virallisesti sarja puhalletaan käyntiin maaliskuussa ja Aalto Predatorsin kaksi kotiottelua kannattaa merkitä jo nyt kalenteriin. 

18.3. Aalto Predators vs. Xamk Hawks (Kotka) 
25.3. Aalto Predators vs. UTU Beaver Hunters (Turku) 

Vaikka jenkkifutis on parasta paikanpäällä livenä, lauantain peli on katsottavista jälkilähetyksenä TÄSTÄ.

Radio

Siirry työkalupalkkiin