Hollanti rökitti Suomen kolmannessa käsipallokohtaamisessa

Suomi ja Hollanti kohtasivat viikonlopun kolmannessa maaottelussa. Hollanti oli parempi luvuin 35-23.

Kolmen maajoukkueottelun kokonaisuuden viimeisessä pelissä Vantaan Myyrmäessä näkyi molemmista joukkueista väsymys. Välillä enemmän katutappelua, kuin koordinoitua käsipalloa muistutanut viikonlopun kolmas peli, päättyi Hollannin selvään voittoon.

Suomi menetti lukuisia palloja omassa hyökkäyspäässä harhasyöttöjen ja omien virheiden kautta, ja Hollanti rankaisi niistä välittömillä ja nopeilla vastahyökkäyksillä. Puoliajalla tulostaullulla oli jo kahdeksan maalin ero, joka repesi lopussa 12 maalin suuruiseksi.

Suomen joukkueesta kolmen maalin tekijöinä: Sundberg, Martin, Syrjälä, Remy ja Tamminen.

Viikonlopun maaottelutulokset:
Karjaa 13.1.2017 FIN – NED 17 – 34
Parainen 14.1.2017 FIN – NED 28 – 28
Vantaa 15.1.2017 FIN – NED 23 – 35

Radio

Siirry työkalupalkkiin