Green Bay ja Dallas tasaisia konfrenssin välierässä

Dak Prescott lähti ennakkoluulottomasti haastamaan Green Bayn takakenttää. Green Bay 34-31 voittoon kahdella kenttäpotkumaalilla kahden minuutin sisään. 

Kauden Rookie-komeetan, Dallas Cowboysin pelinrakentajan, Dak Prescotin kausi päättyi NFC-konfrenssin välierään. Prescott pelasi hyvän kauden, mutta Rodgersin kokemus veti tänään pitemmän korren.

Green Bayn pelinrakentaja Rodgers oli jälleen oma varma itsensä. Heti ensimmäisellä hyökkäysvuorolla Rodgers-Rodgers -akseli toimi, kun pelinrakentaja Aaron löysi sisemmän laitahyökkääjän, Richardin 34 jaardisella heitolla maalialueelta. Edellisessä pelissä Giantsia vastaan kolme maalia viidestä kiinniotosta tehnyt laitahyökkääjä Randall Cobb sai hetkittäin Dallasin puolustukselta tuplahuomion itsellensä.

Green Bayn takakenttä pehmeni loppua kohden, kun taas Dallas pelasi vahvan viimeisen neljänneksen. Dak Prescott tasoitti pelin, juoksemalla itse lisäpisteen sisään ja tilanteeksi 28-28.

Hetken näytti että Mason Crosby potkaisi ratkaisevat pisteet 56 jaardisella kenttäpotkumaalilla ja Packersin voittoon, mutta Dallas vastasi vain minuuttia myöhemmin Dan Baileyn 52 jaardisella ja tasoitti pelin.

Green Bay sai vielä mahdollisuuden yrittää 51 jaardista kenttäpotkumaalia kun pelikellossa oli 3 sekuntia jäljellä. Ensimmäinen yritys meni haarukkaan, mutta Dallas oli ehtinyt ottaa ennen aloitussyöttöä aikalisän. Myös toinen yritys meni aivan vasemman tolpan vierestä sisään kun pelikello oli jo nollilla ja Green Bay jatkaa konfrenssin finaaliin. 

Green Bay Packers kohtaa NFC-konfrenssin loppuottelussa Atlanta Falconsin.

 

QB, Dak Prescott 24/38, 302yd, 3td, 1int
RB, Ezekiel Elliott 22/125, 0td
WR, Dez Bryant 9/132, 2td

QB, Aaron Rodgers 28/43, 356yd, 2td, 1int
TE, Jared Coock 6/104, 1td
TE, Richard Rodgers 1/34, 1td
RB, Ty Montgomery 11/47, 2td

Ottelun tilastot (NFL.com)

Siirry työkalupalkkiin