PIF putosi Dickenin kyydistä jo avausjaksolla

PIF jaksoi Dickenin vauhdissa ensimmäiset 20 minuuttia – Dicken helppoon 37-21 voittoon.

Pargas IF lähti hakemaan sarjapisteitä Dickenin kustannuksella lauantai-illan ottelusta. Ensimmäiset 20 minuuttia sujuikin ihan mallikkaasti 6-6 tilanteeseen asti, jonka jälkeen tapahtui PIF:n totaalinen sulaminen.

Puoliajalle Dickenin oli ottanut eroa kuusi maalia, 16-10, ja kun toinen puolisko oli lähes täydellistä kotijoukkueen näytöstä, loppulukemat 37-21 ei jättänyt arvailujen varaan illan paremmasta joukkueesta.

Mikael Mäkelä pelasi hyvän ottelun Dickenin maalilla torjuen 17 heittoa, jonka jälkeen luovutti pelipaikan toisella puoliajalla Kim Davidsonille. Davidson torjui omalla vuorollaan vielä neljä heittoa.

Dickeniltä parhaiten maalinteoissa onnistuivat Johan Gripenberg 7 sekä  Joacim Broman 5 ja PIF:ltä Fredrik Lunden 5 sekä Mathias Gestranius 5 maalia.

*** Joacim Broman
** Mikael Mäkelä
* Valdar Noodla

Ottelun tilastot (SKPL)

 

FSC Media

Add Comment

Click here to post a comment

Radio

Siirry työkalupalkkiin