Atlanta Falcons helppoon konfrenssivoittoon

Atlanta Falcons ja Green Bay Packers pelasivat NFC-konfrenssin mestaruudesta. Atlanta loppuotteluun lukemin 44-21

Falcons aloitti pelin heti vahvasti, edeten 13 pelillä 80 jaardia suoraan ensimmäisiin pistesuorituksiin. Atlanta ei antanut mitään mahdollisuuksia Aaron Rodgersin hyökkäykselle, ja puoliajalle lähdettiin pisteissä 24-0.

Packers oli antanut jo 31 pisteen etumatkan Falconsille, ennen kun sai ensimmäiset seitsemän pistettä taululle kolmannella neljänneksellä. Rodgersin heitoista ainoastaan vähän yli puolet heitoista tarttui omien laitahyökkääjien näppeihin.

Atlanta Falcons kohtaa loppuottelussa AFC-konfrenssin voittajan ottelusta Steelers/Patriots. Järjestyksessään 51:s Super Bowl pelataan su-ma 5.-6.2. välisenä yönä NRG Stadionilla, Texasin Houstonissa. 

 

QB, Matt Ryan 27/38, 392yds, 4td, 0int

QB, Aaron Rodgers 27/45, 97yds, 3td, 1int

Ottelun tilastot (NFL.com)

FSC Media

Add Comment

Click here to post a comment

Siirry työkalupalkkiin