Dicken helppoon voittoon kotihallissa

Dicken helppoon voittoon vähämaalisessa ottelussa. SIF kaatui lukemin 24-12.

Naisten SM-sarjassa Dicken vankisti ykköspaikkaansa sarjataulukon kärkipaikalla, voittamalla kolmannella paikalla olevan Sjundeå IF:n. Peli oli käytännössä ohi jo puoliaikaan mennessä, kun tulostaululla oli yhdeksän maalin ero, 15-6. Lopullinen piste-ero kasvoi vielä toisella puoliajalla ja loppulukemiksi tilastoihin merkittiin 24-12.

Molempien joukkueiden maalivahdit olivat hyvässä vireessä. Siuntion Moa Wasström torjui 16 heittoa ja Dickenin Sonja Koskinen 18. Dickenin paras maalintekijä, Jessika Gammals, heitti kuusi osumaa ja Siuntion Maria Barck viisi.

*** Jessika Gammals
** Moa Wasström
* Sonja Koskinen

Ottelun tilastot (SKPL)

 

FSC Media

Add Comment

Click here to post a comment

Radio

Siirry työkalupalkkiin