Miesten SM-liigassa Riihimäellä heitettiin yli 70 maalia

Vauhdikkaassa pelissä tehtailtiin 71 maalia. Sarjakärki Cocks voitti vierailevan Dickenin 39-32.

Cocksin ja Dickenin peli oli vauhdikasta heti alusta asti, ja vauhtia riitti loppuun asti. Pelissä tehtiin yhteensä 71 maalia. Kotijoukkue Riihimäen Cocks latoi 39 maalia vastustajan maalivahtien selän taakse, ja vieraileva Lauttasaaren ylpeys Dicken vastaavasti 32.

Vierasjoukkue Dicken oli ottelun ensijakson puolivälissä jo 6-12 karkumatkalla, mutta ensimmäisen jakson puoliväliin sattui Dickenin musta hetki, ja Cocks heitti pallon viidesti peräkkäin Dickenin maaliin, joista kaksi Usvalahden kaksiminuuttisen aikana tyhjään verkkoon. Ensin onnistui Nico Rönnberg, ja heti perään Teemu Tamminen.

Dicken kävi vielä ottelun loppupuolella kahden maalin päässä tilanteessa 32-30, mutta kotijoukkueen vahvempi loppu varmisti sarjapisteiden jäämisen Riihimäelle. Voiton avaimia kotijoukkueen paidassa tarjoili molemmat Cocksin maalivahdit, Kirill Morozov 12 torjunnalla, sekä Vitaly Shitsko kahdeksalla torjunnalla.

Ottelussa kaksi pelaajaa ylitti 1000 heitetyn liigamaalin rajan, Dickeniniltä Joacim Broman sekä Cocksilta Nico Rönnberg.

Max Granlund 11, Teemu Tamminen 9, Nico Rönnberg 9, Joacim Broman 6

*** Nico Rönnberg
** Max Granlund
* Teemu Tamminen

 

Ottelun tilastot (SKPL)

 

 

FSC Media

Add Comment

Click here to post a comment

Siirry työkalupalkkiin