NFC ja AFC kohtasivat vuosittaisessa Pro Bowlissa

Superbowlista pudonneet pelaajat kohtasivat Pro Bowlissa. 

Oli taas se aika vuodesta, viikko ennen supersunnuntaita, jolloin NFL-miljonäärit kokoontuivat muksimaan toisiaan puoli-vakavamielisessä Pro Bowlissa, miljoonien television eteen jumiutuneiden silmäparien edessä. Ottelu pelattiin Orlandossa, Camping World Stadiumilla.

Itse pelillistä arvoahan ottelulla ei ollut, vaan peli muistutti enemmänkin kesälomalaisten höntsäpalloa ja hölkkäilyä kirjavissa kypärissä, kevennetyillä säännöillä. Jaossa oli toki runsaasti mainetta, kunniaa ja televisioaikaa joukkueisiin valituille pelaajille, sekä nimen kirjaaminen Wikipedian historian kirjoihin.

Muuten tylsässä pelissä hauskaa oli se, että hyvien suoritusten jälkeisistä tuuletuksista ei rangaistu keltaisella kankaanpalalla, vaan pelaajat pääsivät toteuttamaan taiteellista itseään, sekä viihdyttämään yleisöä. Mieleen tulikin ihan 80- ja 90-luvun kulta-ajat, jolloin peli oli muutenkin viihdyttävämpää point-to-attack -hyökkäyksineen, nykyisen puuduttavan zone-pelaamisen sijaan. 

Nyt kun tämä vuosittainen, kauden viimeistä edellinen pakkopulla-ottelu on taputeltu, voidaankin alkaa jo pikkuhiljaa valmistautumaan viikon kuluttua pelattavaan kauden pääotteluun, SuperBowl 51:een, jossa kohtaavat Matt Ryanin tähdittämä Atlanta Falcons sekä New England Patriots ja Tom Brady. Super Bowl 51 pelataan Suomen aikaa su-ma 5.-6.2. välisenä yönä. 

Ainiin, itse illan ottelun voitti AFC 20-13

 

Radio

Siirry työkalupalkkiin