Dynamo pysyi hyvin mukana ensimmäisen jakson

Altas Vantaan Jani Kivinen ja Riihimäen Dynamon Sami Karhunen
Altas Vantaan Jani Kivinen ja Riihimäen Dynamon Sami Karhunen

Riihimäen Dynamo pysyi hyvin mukana pelin puoliväliin. Toinen puolisko ratkaisi pelin Atlakselle.

Ainoastaan kahdeksalla kenttäpelaajalla, parilla maalivahdilla ja ilman varsinaista valmentajaa Vantaalle lähtenyt Dynamo rimpuili hyvin kotijoukkueen imussa pelin puoliväliin asti, ja tauolle lähdettäessä valotaululla oli ainoastaan kahden maalin ero, 13-11.

Pikakomennuksen Dynamon joukkueen ruoskijaksi saanut Mikko Saalasti ei saanut puoliajalla pukukopissa keitettyä tarpeeksi vahvaa käärmekeittoa pelaajilleen, ja toinen puoliaika meni selvästi kotijoukkueen nimiin. Lopussa ero repesi kahdeksaan maaliin ja loppulukemiksi Vantaalla kirjattiin 31-23. 

Voitollaan Atlas nousi sarjataulukossa kolmanneksi, pisteellä ohi GrIFK:n, mutta yhden ottelun vähemmän pelanneella GrIFK:lla on mahdollisuus kuitata takaisin kolmossija Riihimäellä Cocksia vastaan pelattavassa ottelussa tulevana keskiviikkona. Atlas oli saanut pitkään poissa olleen parimetrisen Milos Maksimovicin takaisin riveihinsä

Kauden loppua kohden, runsaasti rosteriltaan ohentuneella Riihimäen Dynamolla, on runkosarjassa kaksi ottelua jäljellä, joista ensimmäisessä vastaan tulee sarjan hännille jumiutunut PIF. Ensimmäisessä joukkueiden välisessä kohtaamisessa Dynamo oli parempi viiden maalin erolla, ja kyseinen ottelu on tuonut tähän asti ainoat kaksi sarjapistettä, joten kyseinen ottelu on tärkeä seuraavan kauden liigapaikasta taisteltaessa.  

Parhaat maalintekijät
Dynamo: Vili Mattila 9, Sami Karhunen 7
Atlas: Sebastian Säkkinen 9, Erkka Näntö 8

*** Erkka Näntö
** Sebastian Säkkinen
* Milos Maksimovic

Ottelun tilastot (SKPL)

FSC Media

Add Comment

Click here to post a comment

Radio

Siirry työkalupalkkiin