Dicken helppoon voittoon Siuntiosta

Dicken taistelee edelleen pudotuspelipaikasta voitettuaan helposti iltapäivän ottelussa Siuntion 28-19. Siuntio putoaa alempaan jatkosarjaan.

Dicken taistelee edelleen pudotuspelipaikasta, kun runkosarjaa on pelaamatta kaksi kierrosta. Tänään kotiluolassa kaatui SIF, ja vaikka Siuntiolla on yksi peli pelaamatta, ei sillä ole mahdollisuuksia nousta enää taistelemaan pudotuspelipaikasta.

Dicken pelasi suuren osan ensimmäisen puoliajan omasta hyökkäyksestä taktisesti seitsemällä kenttäpelaajalla, Mikael Mäkelän juostessa vaihtoon oman puolustuspään pelin jälkeen, mikä näytti olevan myrkkyä siuntiolaisille.

Cocks on jo aikaisemmin varmistanut itselleen runkosarjan voiton puhtaalla pelillä ja 32 sarjapisteellä, mutta seuraavat kolme paikkaa on vielä täysin avoimena ja neljän joukkueen tavoiteltavissa.

Tiukimmin kiinni kakkospaikassa on BK-46 24 pisteellä, mutta heti perässä tulevat Atlas Vantaa 22 pisteellä ja 21 pisteessä olevat GrIFK sekä Dicken. Sarjataulukon ja kauden aikaisempien kohtaamisten perusteella Dickenin kaksi viimeistä runkosarjapeliä näyttäisi muita joukkueita helpommalta, kun pelattavat pelit ovat listan 8-9 sijoilla olevia ÅIFK:ta sekä Dynamoa vastaan.

Ottelun parhaat maalintekijät.
Dicken: Max Granlund 6, Valdar Noodla 5
SIF: Theo Westerlund 4, Elias Nyman 4

Torjunnat.
Dicken, Mikael Mäkelä 20
SIF, Mika Malassu 17  


*** Max Granlund

** Mikael Mäkelä 
* Theo Westerlund

 

Ottelun tilastot (SKPL)

 

 

FSC Media

Add Comment

Click here to post a comment

Siirry työkalupalkkiin