Cocks jyräsi GrIFK:n yli jo avauserässä. 

GrIFK:sta ei ollut haastamaan Cocksia. Ero repesi suureksi jo avausjaksolla.

Cocks sai otteluun hyvän alun, ja GrIFK jäi Riihimäkeläisten jalkoihin jo avauserässä.

Ensimmäinen 13 minuuttia mentiin tasatahtia lukemiin 5-5, kunnes Cocks vaihtoi isommalle vaihteelle. Ensimmäisen jakson jälkimmäinen puolisko meni Cocksille 11-1, ja puoliaika kokonaisuudessaan 16-6.

Toisella jaksolla ei kumpikaan joukkue mitään erityisiä sankaritekoja näyttänyt ja loppulukemiksi kirjattiin 11 maalin ero, 33-22. Vitali Shitsko pelasi vahvan ensimmäisen jakson Cocksin maalissa, torjuen 14 heittoa, joten Cocksilla oli mahdollisuus kierrättää pelissä kaikki kolme maalivahtia, Kalle Alanderin ja Kirill Morozovin jakaessa vastuun tolppien välissä toisella jaksolla. 

Runkosarja päättyy viikon kuluttua ja Cocksilla on runkosarjassa jäljellä enää yksi peli, ÅIFK:ta vastaan. Kauniaisten GrIFK:lla sen sijaan jäljellä on kaksi vastusta, BK-46 sekä SIF.  Mikäli GrIFK haluaa varmistaa paikkansa ylemmässä jatkosarjassa, tulee sen voittaa molemmat jäljellä olevat ottelut, pitääkseen Dickenin varmasti takanaan. 

Vaikka Cocksilla onkin vielä yksi ottelu runkosarjaa jäljellä, illan ottelu toimi Cocksille hyvänä kenraaliharjoituksena pelattavaa EHF-cupin peliä varten, jossa vastaan asettuu Saksalainen MT Melsungen. Ottelu pelataan Hämeenlinnan Elenia-Areenalla 19.2. klo 15:00 alkaen.

 

Parhaat maalintekijät
Cocks:  Teemu Tamminen 11, Aliaksandr Bachko 7 
GrIFK: Richard Sundberg 9

Torjunnat
Cocks: Vitali Shitsko 14
GrIFK: Atte Pakarinen 8

*** Teemu Tamminen
** Richard Sundberg
* Vitali Shitsko

Ottelun tilastot (SKPL)

FSC Media

Add Comment

Click here to post a comment

Siirry työkalupalkkiin