Liigan runkosarja päätökseen

Käsipallon SM-liigan runkosarja saatiin päätökseen. Vantaalla runkosarjan tiukassa väännössä kakkospaikasta päädyttiin tasapeliin.

Vantaalla pelattiin tärkeistä ylemmän sarjan kahdesta sarjapisteesä kotijoukkue Atlaksen, sekä Karjaan BK-46:n välillä. Ottelu oli juuri niin tiukka kuin mitä sarjataulukko antoi ymmärtää, sillä ennen illan ottelua BK-46:lla oli 25 sarjapistettä ja Atlaksella 24. Voitolla Atlas olisi noussut runkosarjan kakkospaikalle, mutta kun omassa pelissään Dicken höyhensi Dynamon peräti lukemin 41-16, tiesi tasapeli Atlakselle runkosarjan neljättä sijaa.

Cocks oli varmistanut aikaisemmin jo oman paikkansa runkosarjan ykkössijalle, ja tänään näytöstyyliin Riihimäellä 43-29 ÅIFK:sta voitettu peli oli kahden ylemmän sarjapisteen lisäksi “pakko pelata pois” -tyylinen ottelu.  

Runkosarjan viimeisen kierroksen ottelut
SIF vs. GrIFK 24-29
Atlas vs. BK-46 31-31
PIF vs. HIFK 18-28 
Dicken vs. Dynamo 41-16 
Cocks vs. ÅIFK 43-29

Runkosarja on päättynyt ja mukaansa ylempään sekä alempaan jatkosarjaan joukkueet saavat samassa sarjassa pelaavilta joukkueilta keskinäisistä otteluista voittamansa ottelupisteet. Tänään viimeiset sarjapisteet mukaansa saalistivat BK-46 sekä Atlas pelatusta tasapelistä, GrIFK kaksi pistettä Siuntiosta, sekä kaksi pistettä HIFK voitostaan Paraisilta. 

Ylemmän jatkosarjan lähtöpisteet
Cocks 12
BK-46 5
Dicken 4
Atlas 3

Alemman jatkosarjan lähtöpisteet
GrIFK 12
HIFK 6
SIF 6
ÅIFK 0

FSC Media

Add Comment

Click here to post a comment

Siirry työkalupalkkiin