Helsingissä taisteltiin tärkeistä sarjapisteistä

Helsingissä taisteltiin tärkeistä alemman jatkosarjan sarjapisteistä. SIF vei ottelun näytöstyyliin 12 maalin erolla.

Molemmilla joukkueilla oli ennen illan ottelua alemmassa jatkosarjassa kuusi pistettä. Sarjaa johtaa 12 pisteellä GrIFK, ja HIFK sekä SIF taistelevat toisesta tilasta. Neljäntenä sarjassa on ÅIFK, joka ei saanut mukaansa yhtään pistettä runkosarjasta.

Itse ottelussa SIF karkasi jo ensimmäisellä puoliskolla 9-18 johtoon ja toisella puoliskolla ero kasvoi kolme maalia lisää. Loppulukemat Helsingin Urheilutalolla 25-37. Mika Malassun jalkatorjunnat ensimmäisellä jaksolla oli myrkkyä HIFK:lle, ja kolme tähteä oli ansaittu suoritus. HIFK:n maalivahtipeli ei onnistunut tänään ja maalivahti vaihdettiin pariin kertaan pelin aikana.

Kaksi alemman jatkosarjan parasta joukkuetta pelaavat ylemmän jatkosarjan kahta heikompaa joukkuetta vastaan, josta voittajajoukkueet pääsevät jatkamaan neljän joukkueen välieriin.

Kierroksen loput ottelut pelataan huomenna keskiviikkona, kun alemmassa loppusarjassa ÅIFK kohtaa GrIFK:n, Dicken isännöi GrIFK:ta ja Atlas saa vieraakseen sunnuntaina tiukan pelin EHF Cupissa MT Melsungia vastaan pelanneen Riihimäen Cocksin.

 

Torjunnat: Mika Malassu 19, Marcus Andersen 8,  Theodotos Christou 4

Parhaat maalintekijät: Ardo Puna 11, Theo Westerlund 8, Sergey Shevchenko 8, Ian Martin 6, Roman Protcenko 5

*** Mika Malassu
** Ardo Puna
* Theo Westerlund

Ottelun tilastot (SKPL)

FSC Media

Add Comment

Click here to post a comment

Radio

Siirry työkalupalkkiin