BK-46 haki helpot sarjapisteet Dickeniltä

Pirkkolassa pelattiin ylemmän jatkosarjan kakkospaikasta. Dicken ei saanut peliään rullaamaan.

Dicken ei saanut hyökkäyspäänsä peliä kulkemaan ja BK-46 napsi helpot kaksi sarjapistettä ylemmässä jatkosarjassa, ottaen vankemman kiinnityksen toiselle sijalle. Martin Pråhl oli hyvässä torjuntavireessä BK:n maalilla torjuen 19 kertaa. Kun toisessa päässä tolppien väliä vartioinut Mikael Mäkelä joi aamukahvinsa vasta puoliajalla, ja kun puolustukselta ei liikaa apuja herunut, ei Mäkelä yksin saanut pidettyä joukkuetta pystyssä, vaan loppulukemat karkasivat 10 maalin suuruiseksi, 25-35.

BK-46:n Oscar Kihlstedt oli hyvällä pelipäällä molemmissa päissä kenttää, tehden 10 maalia ja torjumalla lähes saman määrän Dickenin hyökkäys- ja heittoyrityksiä, joten kolme tähteä meni ansaitusti siihen osoitteeseen. 

 

Torjunnat: Mikael Mäkelä 21, Martin Pråhl 19 
Parhaat maalintekijät: Oscar Kihlstedt 10, Ben Weber 8, Max Granlund 8, Andreas Rönnberg 7, Benny Broman 6

Kierroksen muut ottelut
Alempi jatkosarja: HIFK – SIF 25 – 37, ÅIFK – GrIFK 31 – 34
Ylempi jatkosarja: Atlas – Cocks 21 – 38

*** Oscar Kihlstedt
** Martin Pråhl
** Andreas Rönnberg

Ottelun tilastot (SKPL)

Siirry työkalupalkkiin