Cocks rutiinivoittoon Riihimäellä

Cocks heitteli rutiinivoiton Atlaksesta. Kolme suihkukomennusta vantaalaisille ennen täyttä aikaa.

Illan ylemmän runkosarjan ottelulla ei oikeastaan ollut kummallekaan joukkueelle mitään merkitystä, sillä Riihimäen Cocks oli jo ennen peliä varmistanut runkosarjan ykkössijan, ja Atlaksellakin oli ainoastaan häviävän pienet mahdollisuudet päästä suoraan jatkoon välieriin. 

Cocksin maalilla tänään koko ottelun työskennellyt Kalle Alander piti vantaalaiset puoliajalle lähdettäessä ainoastaan seitsemässä maalissa. Atlaksen maalinteko on kahdessa viime pelissä kangerrellut urakalla. Dickeniä vastaan edellisessä pelissä saatiin kymmenen maalia valotaululle kun koko peliä oli jäljellä kahdeksan minuuttia. 

Vaikka Tamminen kävi ensimmäisellä puoliskolla pelikentällä ainoastaan yhden seitsemän metrin heiton verran, Tammisen saldoksi pelissä kuitenkin yhdeksän maalia. Atlaksen maalivahti, Tuomas Laitinen, teki ottelussa kaksi maalia tyhjään verkkoon.

Otteluun lähdettäessä, Atlaksen pelaajalistoilta puuttui jo Jani Kivinen, mutta myöskään pukuhuoneista ottelua on hankala voittaa. Toisella puoliajalla peräti kolme Vantaan pelaajaa sai suihkukomennuksen ennen täyttä aikaa. Ensin pihalle komennettiin punaisella kortilla Erkka Näntö ja heti perään näytettiin harvemmin otteluissa nähtyä sinistä korttia. Hetken päästä perässä pukuhuoneisiin marssivat Nikko Kinos sekä Heikki Laitinen. 

“The referees have a blue card in addition to the yellow and red ones to provide more clarity regarding the disqualification of a player. If this card is shown, a written report will accompany the score sheet and the Disciplinary Commission will be responsible for further actions.”

Atlaksen suoraan jatkopaikkaan olisi tarvittu voitot kaikista jäljellä olevista peleistä ja lisäksi myös kaikki mahdollinen apu muilta seuroilta pelaamaan ristiin ottelunsa.

Atlas pystyy iskemään oman lusikkansa soppaan Dickenin ja BK-46:n taistelusta suoraan lepoviikkojen kautta välieriin. BK-46:lla on sarjataulukossa yhdeksän pistettä ja ainoastaan pisteen päässä seuraa Dicken. Oletusarvoisesti Cocks taistelee kunniasta pitääkseen häviösarakkeensa nollassa ja kun molemmilla joukkueilla, Dickenillä sekä BK-46:lla, on vielä pelit Cocksia sekä Atlasta vastaan, ja se joukkue kumpi onnistuu Atlaksen voittamaan, toisen kokiessa vastaavasti tappion, on vahvemmilla suoraan pudotuspeleihin.

Lopputulos Riihimäellä Cocks-Atlas 31-21 (15-7)

Torjunnat: Kalle Alander 14, Tuomas Laitinen 14

Parhaat maalintekijät: Teemu Tamminen 9, Robin Sjöman 6, Sebastian Säkkinen 5, 

*** Teemu Tamminen
** Kalle Alander
* Robin Sjöman

 

Ottelun tilastot (SKPL)

Siirry työkalupalkkiin