GrIFK:lla oli mahdollisuus varmistaa jatkopaikka illan ottelussa

Kauniaisissa pelattiin tasainen ja vähämaalinen ottelu naisten SM-liigassa. ÅIFK:n Back torjui kotijoukkueen kumoon.

Kauniaisissa kotijoukkueella oli voitolla mahdollisuus varmistaa paikka jatkosarjaan. ÅIFK oli kuitenkin asiasta eri mieltä, ja voitti ottelun yhdellä maalilla, 19-20, joten ratkaisu jää viimeisen kierroksen varaan.

ÅIFK on jo varmistanut paikkansa jatkoon ylemmän jatkosarjan neljänneksi sijoittuvaa Spartaa vastaan, mutta kakkospaikasta tasapisteissä olevat GrIFK sekä BK-46 saavat selvyyden vasta tulevalla kierroksella, kumpi pelaa pudotuspelipaikasta Siuntion kanssa.

Turkulaisten maalivahti, Linnea Back, oli illan ottelussa hyvässä vireessä, torjuen 14 maalia kohti heitettyä palloa, ja kävi myös itse heittämässä yhden maalin seitsemän metrin viivalta sisään. Ansaitut kolme tähteä Turun tolppien väliin. 

Torjunnat: Linnea Back 14, Wilhelmiina Wolff 9
Parhaat maalintekijät: Karolina Kaivola 5, Sophia Böckelman 5, Ingrid Lindbom 4, Emilia Skön 4

*** Linnea Back
** Wilhelmiina Wolff
* Karolina Kaivola

Ottelun tilastot (SKPL)

Radio

Siirry työkalupalkkiin