Cocks haki vierasvoiton Pirkkolasta

Cocks oli odotetun kova ja pehmitti Dickenin lopulta viidellä maalilla. Dickeniin mahdollisuudet suoraan jatkopaikkaan kariutuivat 27-32 kotitappioon. 

Dicken olisi tarvinnut kahdesta viimeisestä pelistä voitot, säilyttääkseen mahdollisuuden suoraan jatkopaikkaan. Haaveet kariutuivat kuitenkin jo ensimmäiseen otteluun Cocksia vastaan, joten lauantain peli Atlasta vastaan on merkityksetön molemmille joukkueille. Ottelun lopputulos varmisti samalla myös sen, että viikon kuluttua pelattava Cocksin ja BK-46:n välinen peli menetti merkityksen.

Benny Broman oli Dickenin paras maalitykki seitsemällä maalilla. Bromanin osumaprosentti oli pelissä ainoastaan alle 50%, joten tähtäimet pitää säätää paremmin tolppienväliä kohden tulevia pelejä silmälläpitäen. Patrik Roslander oli tänään hyvässä pelivireessä maalilla, torjuen 17 maalia kohden heitettyä palloa.

Torjunnat: Patrik Roslander 17, Kirill Morozov 9, Vitaly Shitsko 5
Parhaat maalintekijät: Nico Rönnberg 7, Benny Broman 7, Jani Tuominen 5, Viktor Kovalenko 5, Filip Söderlund 5


*** Nico Rönnberg
** Kirill Morozov
* Benny Broman


Ottelun tilastot (SKPL)

Radio

Siirry työkalupalkkiin