Käsipallonaiset aloittivat puolivälierät

Naisten SM-liigassa pelattiin ensimmäiset puolivälierät. Kahdelle pelaajalle 10 maalia Helsingissä. 

Helsingin Pirkkolassa pelattiin naisten SM-liigan puolivälierää Spartan ja ÅIFK:n välillä. Turku oli ottelussa parempi niukalla kahden maalin erolla, 28-30.

Neljä pelaajaa eroittuivat selvästi joukosta. Vierasjoukkueen maalivahti, Linnea Back oli tolppien välissä erinomainen, torjuen 21 maalia kohti heitettyä palloa. Ellen Norrgrann sekä Anna Harri puolestaan vastasivat yhdessä 20 maalisuorituksesta, heittäen 10 maalia naiseen. Kotijoukkue Spartan onnistuja oli Inka Jäntti yhdeksällä maalilla.

Toisessa puolivälieräotteluparissa SIF – GrIFK, kotijoukkue Siuntio oli ottelussa selvästi parempi luvuin 25-17.

Ottelupareista ensin kaksi voittoa saavuttanut joukkue etenee puolivälieriin Dickeniä ja HIFK:ta vastaan. Puolivälierävoittajista runkosarjassa paremmin pärjännyt joukkue saa vastaansa runkosarjan kakkosen HIFK:n ja heikommin pärjännyt runkosarjan voittaneen Dickenin. Ensimmäisen kerran puolivälierät ovat katkolla tulevana lauantaina Turussa sekä Kauniaisissa.

 

Torjunnat: Linnea Back 21, Suvi Erhovaara 11
Parhaat maalintekijät: Ellen Norrgrann 10, Anna Harri 10, Inka Jäntti 9

*** Ellen Norrgrann
** Linnea Back
* Inka Jäntti

Ottelun tilastot (SKPL)

Radio

Siirry työkalupalkkiin