Turkulaiset hakivat pisteet Otaniemestä

UTU Beaver Hunters Aalto Predatorsia vahvempi lukemin 7 – 18 (7 – 12)

UTU Beaver Hunters oli illan korkeakoulusarjan pelissä kotijoukkue Aalto Predatorsia niukasti parempi ja vei mukanansa Suomen Turkuun kaksi tärkeää sarjapistettä ns. vieraslohkopelistä. 

Korkeakoulusarja pelataan kahdessa lohkossa, jossa kukin joukkue kohtaa jokaisen oman lohkonsa joukkueen kerran, sekä lisäksi yhden vieraslohkon joukkueen. Molemmista lohkoista kaksi parasta joukkuetta etenee Huhtikuun lopussa pelattavaan lopputurnaukseen. Kauden aikaisemmissa peleissä Predators on voittanut omassa lohkossaan XAmk Hawksin 51-6 ja kokenut tappion  Wildmenille 21-7. 

Etelälohkosta varma Velodromilla 21. – 22.4. pelattavaan lopputurnaukseen etenijä on Lappeenranta Wildmen, voitettuaan lauantain ottelussaan NDU Black Knightsin 14 – 39. Yhtä varmaa on se, että Xamk Hawks ei lopputurnaukseen ole etenemässä, joten lohkon kakkospaikka on enää kahden joukkueen tavoiteltavissa.

NDU Black Knights sekä Aalto Predators tulevat ratkaisemaan kakkospaikan kohtalon 8.4. pelattavassa keskinäisessä ottelussa Santahaminassa.

 

Pisteentekijät:
(PRE) Julius Hurri 6, Alex Harju 1
(UTU) Ove Ekholm 12, Teemu Thorström 6

Sarjataulukko (SAJL)
Muita sarjan ottelutuloksia (SAJL)

Siirry työkalupalkkiin