Siuntio tasoitti puolivälieräsarjan

Siuntio voitti kotiottelussa Dickenin 24-20, ja tasoitti puolivälieräsarjan.

Siuntio voitti keskiviikkoillan kotiottelussa Dickenin 24-20, ja tasoitti puolivälieräsarjan tilanteeksi 1-1. Siuntion Folksam Areenaan oli ottelua saapunut seuraamaan 512 silmäparia. Rony Leven oli kotijoukkueen tolppien välissä hyvässä iskussa, ja päästi taakseen ainoastaan 20 palloa.

Välieriin edetäkseen, tarvitaan kolme voittoa keskinäisistä otteluista. Seuraavan kerran joukkueet kohtaavat toisensa tulevana sunnuntaina Pirkkolan palloiluhallissa, jossa sarja ei ole vielä katkolla. Ensimmäisen kerran ottelusarja on katkolla sunnuntaipelin voittajalle Siuntiossa viikon kuluttua keskiviikkona. 

Puolivälieräsarjan toisessa ottelussa Atlas voitti tiukassa ottelussa GrIFK:n 26-27, ja johtaa omaa sarjaansa 2-0. Sarjan edellinen puolivälieräottelu päättyi atlaksen kahden maalin voittoon, 27-25. Ensimmäisen kerran sarja on katkolla tulevana lauantaina Myyrmäen Urheilutalolla. 

 

Torjunnat: Rony Leven 12, Mikael Mäkelä 6, Patrik Roslander 5
Parhaat maalintekijät: Joacim Broman 7, Ian Martin 6, Theo Westerlund 5
*** Ian Martin
** Rony Leven
* Joacim Broman

Ottelun tilastot (SKPL)

Siirry työkalupalkkiin