Otso Flinkman Ruotsin Super Serieen

Otso Flinkman siirtyy Helsinki Roostersista Tyresö Royal Crownsiin.

Helsinki Roostersin pelinrakentajakalustoon kuulunut Otso Flinkman siirtyy alkavalle kaudelle Ruotsiin, Tyresö Royal Crownsin riveihin.

Kaudella 2016 Flinkman heitti Vaahteraliigassa Roostersin paidassa 70 kertaa ja 432 jaardia. Näistä omille pelaajille onnistui 34 ja vastustajille neljä. Touchdowneja seitsemässä ottelussa syntyi kuusi.

Avauskierroksella ensi viikolla alkavassa Super Serienissä Tyresö saa vastaansa lauantaina Käpylän Velodromilla Helsingissä, Roostersia vastaan NEFL-sarjassa lämmittelevän Uppsala 86ers:in, mutta Flinkman aloittaa urakkansa Tyresön pelipaidassa vasta toukokuussa.

Aikaisemmin Tyresössä on kaksi kautta pelannut maajoukkuelinjamies Okko Outinen, joka vastaavasti siirtyy kaudelle 2017 Helsinki Roostersiin. Sekä Outinen, että Flinkman on kuuluneet myös Suomen maajoukkueen pelaajistoon.

Okko Outisen ja muiden Roosterslaisten pelisuorituksia pääset seuraamaan aprillipäivänä, 1.4. Käpylän Velodromilla klo 12:30 alkavassa NELF-sarjassa, jossa vastaan asettuu ruotsalainen Uppsala 86ers. Portit aukeavat 11:30.

 

Lähteet: SAJL, Tyresö Royal Crowns, Helsinki Roosters
K
uva: FSC Media arkisto 2016

Radio

Siirry työkalupalkkiin