Roosters ja Uppsala 86ers kohtasivat Velodromilla

Roosters ja Uppsala 86ers kohtasivat ensimmäisessä osaottelussa kolealla Velodromilla. Uppsalan pallonmenetykset koituivat vieraiden kohtaloksi.

Velodromille oli saapunut arviolta pari sataa silmäparia katsastamaan Helsinki Roostersin kevätkunnon, kauden avauspelissä. Varsinaisesta aprillipäivän pilasta vastasi säänhaltija, osoittamalla pelipäivän sääksi +1 asteen lämpotilan ja vesisadetta. Märkä kenttä ja pallo osaltaan aiheuttikin lukuisia pallonmenetyksiä pelissä, ja kahdeksasta pallonmenetyksestä kuusi osui vierasjoukkueelle.

Roosters paineli alussa parin maalin etumatkalle, mutta huonon punttisnäpin ja tästä aiheutuneen oman maalin myötä Uppsala aloitti takaa-ajon, ja puoliajalle lähdettäessä peli oli kaventunut lukemiin 14-8. Kolmannella neljänneksellä Uppsala käväisi hetken johdossa, 14-21, mutta pelin lopussa pallo pomppi kotijoukkueelle paremmin ja loppulukemat 41-27 antaa Roostersille hyvät lähtökohdat lähdettäessä seuraavaan kohtaamiseen kolmen viikon kuluttua Uppsalassa.

Juoksutilastot: Roosters 25/71y/2td, 86ers 41/212y/0td
Heittotilastot: Roosters 12/34/231y/3td/1int, 86ers 21/46/265y/0td/4int

Stats (SAJL)

 

Radio

Siirry työkalupalkkiin