HIFK loppuotteluun puhtaalla pelillä

HIFK loppuotteluun puhtaalla 3-0 ottelusarjalla välierässä. Siuntio putosi kyydistä toisella puoliajalla.

HIFK varmisti itselleen paikan käsipallon naisten finaalipeleihin, voittamalla Siuntion kotiottelussaan maalein 28-18, ja voittamalla välieräsarjan puhtaasti 3-0. Tappion kokenut Siuntio pelaa pronssiottelusarjassa joko ÅIFK:ta tai Dickeniä vastaan.

HIFK:lle pelin alku oli tahmea ja SIF pääsikin käymään jopa johtoasemassa ensimmäisen puoliajan loppupuolella, mutta HIFK:n koottua rivinsä, ei Siuntiolla lopuksi ollut mahdollisuutta haastaa helsinkiläisjoukkuetta. Linda Cainberg oli kotijoukkueen paras pistenikkari ja valittiin myös ottelun parhaaksi pelaajaksi.

Toinen loppuottelujoukkue on vielä auki, mutta välieräsarjaa 2-0 johtava Dicken on vahva kandidaatti HIFK:n pariksi, jälleen kerran. ÅIFK saa sunnuntaina Pirkkolassa yltää parhaimpaansa, ja vielä vähän sen ylikin, jos mielii siirtää ratkaisua vielä eteenpäin. 

Loppuottelusarja pelataan paras viidestä -sarjana, jossa kolme ensin voittoa napannut joukkue kruunataan mestariksi.

 

Torjunnat: Roosa Penttinen 11, Alexandra Olsson 6, Roosa Niemi 2
Parhaat maalintekijät: Linda Cainberg 5, Ellen Voutilainen 5, Johanna Hilli 4, Madeleinen Lindholm 4

*** Linda Cainberg
** Johanna Hilli
* Roosa Penttinen

Ottelun tilastot (SKPL)

Radio

Siirry työkalupalkkiin