Aalto Predators vierasvoittoon ja lopputurnaukseen

Aalto Predators oli selvästi parempi Santahaminassa pelatussa paikalliskamppailussa. NDU:lle kotitappio numeroin 6-25.

Santahaminassa pelatussa ottelussa voittajalle oli tarjolla paikka huhtikuun lopulla Helsingissä pelattavaan neljän joukkueen korkeakoulusarjan lopputurnaukseen. 

Aalto Predators oli ottelussa vahvempi molemmilla puolella palloa, ja varmisti paikkansa neljän parhaan joukkueen Student Bowl -lopputurnaukseen, voitettuaan kadettikoulun NDU Black Knightsin lukemin 6-25 (0-19).

Helsingin Velodromilla 21.-22.4. pelattavaan turnaukseen paikkansa on aikaisemmin etelälohkosta varmistanut jo Lappeenrannan Wildmen. Pohjoislohkossa ratkaisupelit pelataan viikonlopun aikana ja jatkoon menevät joukkueet varmistuvat vasta viimeisellä kierroksella.

Radio

Siirry työkalupalkkiin