BK-46 oli tyly isäntä ensimmäisessä pudotuspelissä

BK-46 löylytti kotipelissään GrIFK:n 14 maalin erolla ensimmäisessä välierässä. 

Ensimmäinen 20 minuuttia sujui tasatahtia ja luvassa oli tiedossa jännittävä ja hyvätasoinen ottelu. Toisin kuitenkin kävi ja puoliajalle lähdettäessä kotijoukkue oli repinyt jo viiden maalin kaulan, lukemiin 19-14.

Pitkä kausi näkyi Granin pelissä, ja kun BK-46 puolestaan oli runkosarjan kakkosena saanut pohjille kolmen viikon lepotauon, alkoi vierasjoukkueen tossu painamaan toisella puoliajalla kotijoukkuetta enemmän. BK-46 pöllytti naapurin verkkoja toisella puoliajalla 18 kertaa ja kun GrIFK onnistui heittämään ainoastaan  yhdeksän palloa Zweigbergin selän taakse, lopputulos Karjaalla 37-23.  


Toisessa pudotuspelissä Riihimäellä, Cocks voitti Siuntion maalein 40-25.
Pudotuspelien toiset kierrokset pelataan maanantaina Siuntiossa ja Kauniaisissa.

Torjunnat: Niclas Zweigberg 13, Atte Pakarinen 12, Martin Pråhl 1
Parhaat maalintekijät: Ben Weber 9, Albert Lindholm 8, Oscar Khilstedt 8, Richard Sundberg 7

*** Oscar Khilstedt
** Albert Lindholm
* Linus Sjöman

Ottelun tilastot (SKPL)

Radio

Siirry työkalupalkkiin