Siuntiossa edettiin puoliajalle tasapisteissä

SIF pysyi hallitsevan mestarin kyydissä puoliväliin asti. Cocks vei toisen välierän ja johtaa välieräsarjaa otteluvoitoin 2-0.

Siuntio pysyi hyvin mukana ensimmäisen jakson, mutta Cocksin kiristettyä tahtia toisella puoliajalla, ero venähti seitsemään maaliin. Ottelun lopputulos 28-35 (15-15), antaa Cocksille ensimmäisen mahdollisuuden pistää välieräsarja poikki kotihallissaan tulevana perjantaina ja paikan loppuotteluun.

Toisessa välieräottelussa Kauniaisissa, kotijoukkue GrIFK piti BK-46:n tiukoilla, ja vasta pelin viimeiset minuutit ratkaisivat ottelun vierasjoukkueelle. Ottelusarja on lukemissa 2-0 Karjaalle, ja myös BK-46:lla on mahdollisuus perjantaina katkaista ottelusarja ja edetä finaaliin toisen otteluparin voittajaa vastaan.

 

Torjunnat: Rony Leven 11, Vitali Shitsko 10, Kalle Alander 3
Parhaat maalintekijät: Nico Rönnberg 11, Ardo Puna 7, Theo Westerlund 6, Yury Lukyanchuk 6

*** Nico Rönnberg
** Rony Leven
* Yury Lukyanchuk

Ottelun tilastot (SKPL)

Tulevat ottelut:
Cocks – SIF, kolmas välierä, 21.4. klo 19:00 Riihimäen Urheilutalo
BK-46 – GrIFK, kolmas välierä, 21.4. klo 19:00 Karjaan Urheiluhalli

Radio

Siirry työkalupalkkiin