Tampere ja Turku selvittivät tiensä loppuotteluun

Korkeakoulujenkkifutiksessa pelattiin välierät. Unicorns ja Beaver Hunters pelasivat finaaliin.

Perjantain puolipäiväottelussa kohtasivat hallitseva mestari Aalto Predators Helsingistä, sekä haastaja TCFA Unicorns Tampereelta.

Tamperelelaisten monipuolinen hyökkäyspeli oli myrkkyä Predatorsin puolustukselle ja  Seinäjoella aikaisemmin tukimiehen ja keskushyökkääjän paikkaa pelannut Jie Li jyräsi tieltään hentoisempia helsinkiläisiä, painellen pallo kainalossa muutaman kerran perille asti. Predatorsin keskittyessä juoksun pysäyttämiseen, avasi se taas takakenttää heittopeleille.

Predators väläytti osaamistaan muutamalla onnistuneella pitkällä juoksupelillä, mutta heittopelin kangerrellessa, Unicornsilla oli helppo työ ottaa juoksu pois ja riisua helsinkiläiset aseista. Puoliaikatulos oli vielä siedettävä, 20-6, mutta lopputulos repesi lopulta lukemiin 47-19.

Iltapäivän toisessa ottelussa kotijoukkue Wildmen lähti fyysisempänä joukkueena ennakkosuosikin paineet niskassaan peliin. Runkosarjassa lappeenrantalaisilla oli sarjataulukossa voittoprosentti 100, kun vastustajalla, UTU Beaver Huntersilla vastaava luku oli 75.

Peli oli fyysistä paukuttamista puolin ja toisin, ja pelin alku näytti että Wildmen tulisi vahvalla juoksupelillä jyräämään turkulaisten yli. Beaver Hunters sai kuitenkin nopeasti juonesta kiinni, iski nopeasti boksin tukkoon, ja suurikokoinen keskushyökkääjä Riku Kavén saatiin aisoihin.

Puoliaikatulos turkulaisille 6 – 13, ja kun toisella puoliskolla paukutettiin tasaisesti puolustusten johtaessa orkesteria, jäi se myös lopputulokseksi.

Lauantain loppuottelussa kohtaavat UTU Beaver Hunters Suomen Turusta, sekä TCFA Unicorns Tampereelta. Ennen finaalia, pronssiottelussa kohtaavat Lappeenranta Wildmen sekä Aalto Predators Helsingistä. 

Radio

Siirry työkalupalkkiin