Turku korkeakoulusarjan mestariksi

Beaver Hunters takaisin mestariksi 19-25 (0-7). Hallitseva mestari jätettiin neljänneksi.

Viikonloppuna käydyn korkeakoulujen välisen lopputurnauksen mestariksi nousi yhden kuivan kauden jälkeen Turun UTU Beaver Hunters. Tiukassa loppuottelussa kukistui Tampereen TCFA Unicorns yhden maalisuorituksen erolla.

Ensimmäinen jakso näytti että ottelusta tulisi tiukka puolustusten taistelu, sillä kahden ensimmäisen neljänneksen aikana pisteitä oli saatu Velodromin valotaululle kerättyä yhteensä seitsemän. Toisella jaksolla molempien joukkueiden hyökkäykset kuitenkin piristyivät ja pisteitä tehtiin tasatahtiin. Toisella jaksolla tehtiin yhteensä kuusi touchdownia.

Oman lisä mausteensa peliin antoi ajoittaiset vesisateet sekä raekuurot pimenevässä velodromin illassa, ja ottelu saatettiin loppuun vasta reilusti auringonlaskun jälkeen, parin asteen lämpötilassa.

Pelin vei lopulta nimiinsä Beaver Hunters, joka on nykymuotoisen sarjan mestaruuden menettänyt ainoastaan yhden kerran. Kaudella 2016 mestaruuden nappasi nimiinsä Aalto Predators, joka jätettiin nyt sijalle neljä.

Ennen finaalia, lämmittelyotteluna pelatun pronssipelin voitti Lappeenrannan Wildmen, joka kaatoi hallitsevan mestarin, Aalto Predatorsin, tiukan väännön jälkeen 13-8. kun Predatorsin loppukiri päättyi jaardin päähän maaliviivasta.

Radio

Siirry työkalupalkkiin