Siuntio ensimmäisen pronssipelin voittoon

Pronssiottelupari odotetun tasainen. SIF ensimmäisen osaottelun voittoon kahdella maalilla, 27-25.

Maalivahdit näyttelivät isoa roolia ensimmäisessä pronssiottelussa Siuntion Folksam-areenalla. Pakarinen ja Leven torjuivat yhteensä 37 maalia kohti heitettyä palloa. 

Peli itsessään oli odotetun tasainen ja puoliajalle lähdettiin tasalukemista 15-15. Parin maalin ero ratkesi kotijoukkue Siuntiolle vasta viimeisen kahden minuutin aikana. Ottelu oli ensimmäinen osaottelu kaksiosaisesta pronssiottelusarjasta, joiden yhteismaalit ratkaisevat pronssisten mitalien kohtalon.

Toinen ja ratkaiseva osaottelu pelataan tulevana perjantaina Kauniaisten palloiluhallissa, johon Siuntio lähtee kahden maalin etumatkalta. Jos GrIFK onnistuu kuromaan kahden maalin etumatkan kiinni kotiluolassaan, tarkastellaan otteluparia vierasmaalisäännöllä. Vierasmaalisäännössä tasamaalitilanteessa katsotaan se, kumpi joukkueista on onnistunut vieraskentällä tekemään suuremman määrän osumia. Jos ottelu päättyy käänteisesti samoihin lukemiin edellisen pelin kanssa, lähdetään viiden minuutin jatkoerille.

Torjunnat: Rony Leven 19, Atte Pakarinen 18
Parhaat maalintekijät: Jan Hagman 9, Ian Martin 5, Paavo Brummer 5

*** Rony Leven
** Atte Pakarinen
* Jan Hagman

Ottelun tilastot (SKPL)

Siirry työkalupalkkiin