GrIFK vei käsipallon pronssiset mitalit

Siuntiolle tappio Kauniaisten kotiluolassa 29-23. GrIFK pronssille yhteismaalein 54-50.

Siuntio lähti kahden maalin johtoasemassa ensimmäisen osaottelun jälkeen pronssisarjan jälkimmäiseen peliin.

Edes Siuntiosta Kauniaisiin matkannut fanaattinen ja äänekäs 300-päinen kannustusjoukko ei saanut tarpeeksi puhtia omiinsa, ja GrIFK vei jälkimmäisen pronssiottelun kuuden maalin erolla, lukemin 29-23. Pronssiset mitalit ripustettiin kaunialaisten kaulaan kokonaislukemin 54-50.

Halli oli pakattu ääriään myöden täyteen, yli 700 katsojaa – fiilis ja meteli oli mitalipelin arvoisella tasolla. 

Miesten sarjaa jää parin viikon maaottelutauolle, ja jäljellä oleva loppuottelusarja Riihimäen Cocksin ja Karjaan BK-46:n välillä alkaa lauantaina 13.5. Riihimäen palloiluhallissa. Ottelusarja pelataan paras viidestä -järjestelmällä, jossa ensin kolme voittoa saavuttanut joukkue kruunataan vuoden 2017 mestariksi.

Torjunnat: Atte Pakarinen 19, Rony Leven 16
Parhaat maalintekijät: Theo Westerlund 8, Ardo Puna 6, Richard Sundberg 5

Ottelun tilastot (SKPL) 

 

Radio

Siirry työkalupalkkiin