Roosters helppoon voittoon U19 sarja-avauksessa

Tasaisen ensimmäisen puoliskon jälkeen Roosters eteni helppoon voittoon U19 paikalliskamppailussa Wolverinesia vastaan.  

Ensimmäinen puoliaika Kalliossa, Brahen kentällä, pelattiin puolustusten dominoisessa kenttää.

Ensimmäinen puoliaika pelattiin tasan 6-6. Wolverines onnistui kahdessa kenttäpotkumaalissa, ja Roosters pääsi kerran päätyyn asti. Wolverines pääsi myös kertaalleen avausneljänneksellä maalialueelle, mutta keskushyökkääjä Sebastian Lugoran maalisuoritus puhalleltiin takaisin hyökkäyksen linjan roikkuessa vastustajan pelivälineissä kiinni.

Kun kaikki Wolverinesin pisteet tuli tehdyksi jo ottelun ensimmäisellä puoliskolla, ja Roostersin kiristäessä tahtia lopua kohden, ei illan paremmasta joukkueesta jäänyt epäselvyyksiä. Roostersille lopulta helppo voitto lukemin 6-34.

 

Radio

Siirry työkalupalkkiin