Suomi putosi oman EHF-karsintalohkonsa neljänneksi

Bosnia Hertsegovina viiden maalin voittoon EHF karsinnoissa. Suomi putosi lohkonsa neljänneksi.

Illan ottelun voittamalla, Suomella olisi ollut mahdollisuus siirtyä oman lohkonsa kakkospaikalle, EHF-karsintalohkossa, ohi Itävallan. Lohkon kaksi parasta etenee 2018 Kroatiassa pelattaviin EM-kisoihin.

Bosnia Hertsegovina kuitenkin paineli jo heti pelin alussa neljän maalin karkumatkalle, eikä luovuttanut kertaakaan johtoasemaansa pois. Lähimmillään Suomi kävi kahden maalin päässä, mutta sitä lähemmäs vierasjoukkue ei Suomea päästänyt. Lopputulos Vantaalla 27-32 (10-15).

Bosnia Hertsegovinan joukkueen kahdeksastatoista pelaajasta kuusitoista pelaa ammattilaisena oman maansa ulkopuolella, kun vastaavasti Suomen maajoukkueen pelaajista kaikki pelaavat oman maan SM-liigaseuroissa.

Ottelun parhaina pelaajina molemmista joukkueista valittiin maalivahdit, Vierasjoukkueen Benjamin Buric sekä kotijoukkueen Tuomas Laitinen.

 

Parhaat maalintekijät: Marko Panic 10, Nico Rönnberg 7, Teemu Tamminen 6

Ottelun tilastot (EHF)

Radio

Siirry työkalupalkkiin