Vaahteraliigan avausottelun voitto Helsinkiin

Helsinki Roosters otti selvän voiton Turun yläkentällä.

Helsinki Roosters voitti Vaahteraliigan avausottelussa Turku Trojansin selvin lukemin, 3-39 (3-26).

Siinä missä Roosters on päässyt aloittamaan kauden jo hyvissä ajoin kuukautta ennen muita seuroja NEFL-sarjassa ja treenaamaan ajoituksia kohdilleen, Trojansin pelistä paistoi läpi juurikin kauden alkupelille ominainen hitsautumattomuus pelinrakentajan ja laitahyökkääjien välillä.

Trojansin pelinrakentaja Gilbert Rivera onnistui ainoastaan yhdeksän kertaa 21:stä yrityksestä tavoittamaan pallolla oman pelaajan, kun naapurijoukkueen kollegan, Brandon Connetten, vastaava luku oli 25/39. Molemmat pelinrakentajat heittivät myös yhden syötönkatkon.

Trojansin vahvin ase pelissä löytyi keskushyökkääjän paikalta, ja Josh Quezada painelikin pelissä menemään 25 yrityksellä yhteensä 120 jaardia. Turun ainoat kolme pistettä suoritti Malka ensimmäisellä neljänneksellä.

Ottelu oli samalla Karri Kuuttilan ensimmäinen pesti Trojansin sivurajalla päävalmentajana.

Ottelun tilastot (SAJL)

Radio

Siirry työkalupalkkiin