Naiset starttasivat jenkkifutiskautensa

Helsinki Roosters ja Pietari Valkyries tasaisessa väännössä Helsingissä. Ottelu ratkesi vasta viimeisellä neljänneksellä.

Helsinki Roostersin ja Pieteri Valkyriesin välinen naisten Vaahteraliigan avauskierroksen ottelu ratkesi vasta viimeisellä neljänneksellä. Ottelu oli vähämaalinen ja puoliajalle lähdettiin kotijoukkue Roostersin johtaessa 6-0.

Valkyries tuli kolmannella neljänneksellä tasoihin ja paineli kahden pisteen lisäpistesuorituksella johtoasemaan 6-8. Viimeisellä neljänneksellä Roostersin pelinrakentaja Calola Lindholm löysi maalialueelta heitollaan Nana Olavuon, joka vei Roostersin ottelun voittoon neljän pisteen erolla, numeroin 12-8. Molemmille pelaajille, Lindholmille sekä Olavuolle, ottelu oli ensimmäinen pääsarjatasolla.

Naisten vaahteraliiigan avauskierroksen toisessa ottelussa Seinäjoella, Helsinki Wolverines oli tyly vieras, voittaen lukemin 12 – 56 (6 – 26).

Siirry työkalupalkkiin