Pyynikillä nollat taulussa

Saintsille kolmas suurinumeroinen tappio tasaisen ensimmäisen puoliskon jälkeen.

Teemu Majander, päävalmentaja Tampere Saints

Tampere Saints koki jo kolmannen suurinumeroisen tappion, kun Helsinki Roosters kävi höyhentämässä Pyynikin pyhimykset 0-50. Tampere Saints on onnistunut saamaan pistesarakkeeseen ainoastaan seitsemän pistettä, ensimmäisestä pelistään Porvoo Butchersia vastaan, ottelun päätyttyä 7-35. Hämeenlinna Huskiesia sekä Helsinki Roostersia vastaan pelatut ottelut, ovat molemmat päätyneet samoihin lukemiin, 50-0.

Ensimmäinen jakso oli ihan mukavan näköistä pelaamista kotijoukkueelta, ja Saintsilla oli mahdollisuus pelin alussa mennä jopa johtoon, mutta yrityssarja hyytyi neljännen yrityksen juoksupeliin Roostersin kahden jaardin viivalle. Ylä-Häkkinen pääsi vielä toisella neljänneksellä yrittämään 17 jaardista kenttäpotkumaalia. Roostersin Santtu Äyräväinen pisti kuitenkin kroppansa likoon ja sai blokattua potkumaaliyrityksen.

Roostersin ja koko ottelun paras etenijä, Karri Pajarinen

Roostersin paras etenijä, Karri Pajarinen, eteni 18 juoksuyrityksellään yhteensä 109 jaardia ja yhden touchdownin. Juoksujaardien lisäksi Pajarinen koppasi yhden pallon ilmasta 11 jaardin arvoisesti.

Brandon Connette, Helsinki Roosters

Huolimatta tahmeasta alusta, vierasjoukkue Roostersin pelinrakentaja Brandon Connette oli hyvässä pelivireessä. Connette heitti palloa 38 kertaa, joista puolet tarttui omien pelaajien hansikkaisiin. Heitetyistä 282 jaardista tehtiin neljä touchdownia, joissa vastaanottajina toimivat kahdesti Aleksander Wasiljeff, sekä Bernard Luster ja Jaycen Taylor, molemmat kerran mieheen. 

Kotijoukkueen paras etenijä, Juzz Tiny puolestaan tehtaili jaadrinsa potkujen palautuksissa, sekä laitahyökkääjänä, yhteensä 107 jaardia. 

Tampere Saints kohtaa seuraavaksi 8.6. vieraissa Seinäjoki Crocodilesin, joka on Tampereen tavoin vielä pisteittä. Helsinki Roosters puolestaan kohtaa lepoviikon jälkeen 12.6. kotikentällään Porvoo Butchersin, joka Roostersin tavoin on voittanut toistaiseksi kaikki pelaamansa ottelut. 

Maanantaina Hämeenlinnassa, molemmat pelaamansa ottelut voittanut kotijoukkue Huskies, saa vieraakseen kolmella tappiolla aloittaneen Turku Trojansin.

 

 

 

 

Radio

Siirry työkalupalkkiin