Royals täysin hampaaton kotiottelussaan

Nousijajoukkue Huskies nollasi Royalsin täysin – kuninkaallisten kruunu iskettiin kaulaan 6-34.

Nousijajoukkue Hämeenlinna Huskies järjesti Vaasassa, Kaarlen perunapellolla pelatussa ottelussa, kotijoukkueelle kauden toisen tappion, ottamalla suvereenisti voiton lukemin 6-34.

Ottelusta piti tulle kauden tiukin kamppailu kärkijoukkueiden osalta, mutta toisin kävi. Royals oli koko ottelun täysin vastaantulija ja pelinrakentaja Sottilare joutui käytännössä koko ottelun turvautumaan hätäisiin ratkaisuihin, jotka puolestaan kostautui useina syötönkatkoina. Niko Lester palautti yhden Sottilaren syötönkatkon omalta 3yd linjalta aina pohjiin asti.

Royalsin tekeminen koko illalta oli hengetöntä tekemistä ja tänään nähdyllä pelityylillä ei kamppailla tasaveroisesti muita kuin sarjataulukon heikoimpia joukkueita vastaan. Selitykseksi ei keplaa edes Stacey Thomasin poissaolo saadun kahden ottelun pelikiellon takia. 

Huskiesin yhtenä kantavana pelaajina toimi Tommi Pinta, joka vastasi kahdesta ensimmäisestä maalisuorituksesta. Tahj Jones iski Huskiesin puolustuksessa tilastoihin 10,5 taklausta. Pelissä nähtiin myös harvemmin nähty kolmannella yrityksellä suoritettu lentopotku Bedwellin toimesta.

Vaikka kentällä nähtiin vastakkain divarista nousijajoukkue, sekä viimekauden pääsarjan pudotuspelijoukkue, voidaan historiatilastoiden päälle vetää samantein ruksit, sillä niin vakuuttavaa oli Huskiesin rooli pelin dominoijan roolissa. Lisä”ansioksi” Royalsin tappiolle voidaan laskea useat huonot aloitussyötöt sekä suuri määrä rangaistuksia.

Laiha lohtu kotijoukkueelle oli neljännellä neljänneksellä nollan rikkominen 13 sekuntia ennen pelin päättymistä, R.J. Longin maalialueella kiinniotetun kuuden pisteen arvoisen suorituksella. Royals pääsi hyökkäysvuoroillaan kuusi kertaa Huskiesin 20yd puolustusalueen sisäpuolelle, mutta tehot loppuivat yhtä kertaa lukuunottamatta kesken.

Huskies kohtaa seuraavassa pelissä myös kaikki alkukauden ottelunsa voittaneen Helsinki Roostersin, Kaurialan kentällä 19.6. klo 18:30.

 

Kuva: fscmedia.fi arkisto

 

Siirry työkalupalkkiin