Saints voittoon Pyynikillä

Tampere Saints kauden ensimmäiseen voittoon. Trojans kaatui numeroin 35-21

Peräti neljä kauden ensimmäistä peliä ilman touchdownia pelannut Trojans teki ottelussa kauden ensimmäisensä. Pallon maalialueelle toimitti keskushyökkääjä Josh Quesada lyhyellä juoksupelillä linjan läpi, ja kun ketsuppipullo saatiin auki, niin tuore Trojansin pelinrakentaja Zach Bartlow suoritti lähes identtisen maalin hetkeä myöhemmin. Ennen touchdowneja oli Trojansin potkaisija Joni-Petteri Malka ehtinut potkimaan pallon jo kolmesti maalihaarukkaan.

Kun pelikellossa oli aikaa kolme minuuttia ja tulostaululla kotijoukkueen johto 28-21, onnistui Trojansin Joni-Petteri Malka onside-potkussaan loistavasti. Ville-Valtteri Suojanen onnistui peittämään pallon kentällä kun pallo oli edennyt 12 jaardia, mutta tuomariston ennenaikainen vihellys vesitti pelin ja potku uusittiin. Seuraava yritys suuntautui kentältä ulos ja Saints sai pallon puolikentässä.

Kotijoukkueen pelinrakentaja Yelldell löysi seuraavalla yrityssarjalla laitahyökkääjä Henri Laineen pitkällä heitolla keskeltä ja Laineelle tulossarakkeeseen seuraavat 6+1 pistettä.

Trojansin viimeinen hyökkäys hyytyi jaardin päähän maalista ja enempää pistesuorituksia ei pelissä nähty. Trojansille kauden viides tappio ja Saintsille kauden ensimmäinen voitto numeroin 35-21.

Turun tuorein hankinta, pelinrakentaja Zach Bartlow, vaikutti pelimieheltä heittämällä ottelussa 50 kertaa, joista 29 omille ja 264 jaardia. Bartlowin myös jalat toimivat 65 jaardin ja yhden maalisuorituksen verran. Turun parhaaksi pelaajaksi valittu Josh Quesada eteni pallo kainalossa 140 jaardia.

 

Kuva: FSC Media arkisto 2017

Radio

Siirry työkalupalkkiin