Käsipallossa pelattiin suomencupin välierät

Helsingissä ja Kauniaisissa pelattiin käsipallon suomencupin välieriä. Finaalissa kohtaavat edelliskauden joukkueet.

Käsipallon suomencupin välieriä pelattiin Helsingissä ja Kauniaisissa. Helsingissä HIFK sai vastaansa hallitsevan mestarin Riihimäen Cocksin ja Kauniaisissa kohtasivat GrIFK sekä Atlas Vantaalta. 

Helsingissä tasaisen ensimmäisen 20 minuuttisen jälkeen, Cocks nykäisi ja vierasjoukkue lähti taukojohdolle lukemissa 14-20. Puoliajan jälkeen Cocks pisti tuulemaan, takoen toisella jaksolla 25 palloa HIFK:n maaliin. Kotijoukkue puolestaan onnistui toisella jaksolla ainoastaan 11 kertaa toimittamaan pallon verkon perille, ja lopputulos kirjattiin murskalukemin 25-45. 

Kauniaisissa pelattiin huomattavasti tasaisempi ottelu ja peli ratkesikin vasta loppuminuuttien aikana, jossa maalivahdit olivat suuressa roolissa. Kauniaisten maalivahti Albert Georgs torjui 16 heittoa ja toisessa päässä maalipuiden välissä Tuomas Laitinen pisti kokokroppansa likoon, torjuen välillä naamallaankin, 18 maalia kohti heitettyä palloa.

Ensimmäinen jakso päättyi vähämaalisesti kotijoukkueen yhden maalin  johtoon 12-11. Toisella jaksolla kotijoukkue sai paremmin tähtäimet kohdilleen, ja vei lopulta ottelun neljän maalin erolla, 27-23. 

Suomen cupin finaali pelataan Kauniaisten palloiluhallissa 2.12. ja finaalissa kohtaavat edelliskauden tapaan Riihimäen Cocks sekä GrIFK Kauniaisista. 2016 cupin finaalissa Cocks oli parempi numeroin 37-29. 

 

HIFK vs. Cocks 14 – 20 (25 – 45)

Torjunnat: Kalle Alander 9, VItalii Shitsko 8, Ivan Saltykov 7, Theodotos Christou 3

Parhaat maalintekijät: Nico Rönnberg 12, Aliaksandr Bachko 6, Nicola Zujic 5, Hohannes Bargum 5, Teemu Tamminen 5

Ottelun tilastot HIFK – Cocks (SKPL)

 

GrIFK vs. Atlas 12 – 11 (27 – 23)

Torjunnat: Tuomas Laitinen 18, Albert Georgs 16 

Parhaat maalintekijät: Anthony Hellakoski 9, Richard Sundberg 7, Patrik Johanson 5

Ottelun tilastot GrIFK – Atlas (SKPL)

Siirry työkalupalkkiin