Baltianliigan sunnuntaipeli Riihimäellä

Baltianliigan A-lohkossa pelattiin toinen kierros päätökseen. Riihimäen Cocksin vieraaksi oli saapunut virolainen HC Kehra.

Edellinen kohtaaminen syyskuussa Kehran kotiluolassa päättyi Cocksin 20-29 vierasvoittoon, jossa Teemu Tamminen sekä Nico Rönnberg vastasivat puolesta Riihimäen maaleista, Tammisen tehtyä kahdeksan ja Rönnbergin kuusi osumaa.

Ensimmäinen jakso oli kohtuullisen tasaista vääntöä, jakson päättyessä kotijoukkue Cocksin neljän maalin johtoasemassa, 16-12. Toisella puoliskolla Cocks lisäsi vauhtia ja ensimmäisen puoliajan huilannut tehonyrkki Tamminen-Rönnberg laitettiin kentälle lisäämään sitä. Kaksikko pisteli tasatahtiin palloja virolaismaalivahtien selän taakse, Tamminen 10 ja Rönnberg neljä maalia. Cocks pääsi kierrättämään maalissa kaikkia kolmea maalivahtia. 

HC Kehran ja samalla koko ottelun parhaana maalintekijänä onnistui Mikita Yermashevich 10:llä maalilla. 

Parhaat maalintekijät: Mikita Yermashevich 10, Teemu Tamminen 9, Kaspar Lees 6, Theo Westerlund 5, Davor Basaric 5

Cocks vs. HC Kehra 41 – 26 (16 – 12)

Ottelun tilastot (BHL)

 

Siirry työkalupalkkiin