Dicken vahvempi Siuntiossa

Naisten käsipallon liigakierroksen pelissä Siuntiossa, kotijoukkue SIF jäi Dickenin jyrän alle. 

Pitkäksi venyneet oman pään hyökkäykset, ohiheitot sekä Dickenin maalivahti Sonja Koskisen hienot torjunnat koituivat kotijoukkue SIF:n kohtaloksi. Vierasjoukkue Dicken näytti heti alkumetreiltä lähtien että ottelussa tomutellaan verkkoja täydet 60 minuuttia, ja jo puoliajalla Dicken oli karannut viiden maalin johtoon, 9-14.

Kun DIckenin Annika Näräkkä toisen puoliajan alussa pisteli palloja sisään yhdeksän minuutin aikana neljästi, alkoi Siuntion pelihuumori natisemaan. Edes Roosa Penttisen 15 torjuttua heittoa ei kyennyt pelastamaan kotijoukkuetta murskajaisilta, vaan loppuvihellyksen tultua, taululla oli Dickenin selkeät voittolukemat 18-31.

Sunnuntaipäivän toisessa naisten SM-sarjan ottelussa Vantaalla, vierasjoukkue ÅIFK oli Atlasta parempi lukemin 28-30.

 

Parhaat maalintekijät: Annika Näräkkä 7, Matilda Peitsaro 7, Madeleine Lindholm 6

Torjunnat: Sonja Koskinen 15, Roosa Penttinen 15, Kira Itkonen 1

*** Sonja Koskinen
** Matilda Peitsaro
* Roosa Penttinen

Ottelun tilastot (SKPL)

Siirry työkalupalkkiin