Grani haki sarjapisteet Siuntiosta

Siuntiossa tasainen ensimmäinen erä. Kotijoukkue pelasi epätaisaisen toisen jakson.

Rony Leven seurasin ottelun katsomosta

Kotijoukkue SIF oli lähtökohtaisesti antanut jo suuren tasoituksen vierailevalle GrIFK:lle, kun pelaajarivistöstä puuttui sairauden takia sivussa ollut maalitykki Jan Hagman sekä maalivahti Rony Leven. Maalivahti Leven oli saanut harjoituksissa pallon kasvoihin ja istui katsomossa nenä vahvasti teipattuna. Oman kertomansa mukaan edessä oleva tauon pituus ei ole vielä toistaiseksi tiedossa.

Kotijoukkueen tolppien välissä pelannut Mika Malassu pelasi pirteän ottelun, torjuen 13 palloa ja kotijoukkue johti puoliajalle lähdettäessä maalin erolla. Siuntion huolimattomuus ja tekniset virheet kuitenkin kostautuivat toisella jaksolla. Epätasaisesti toisen jakson pelannut SIF oli päästänyt suurimmillaan granin jopa seitsemän maalin karkumatkalle, ja lopussakin eroa oli tulostaululla vielä viiden maalin verran.

Kotikatsomon kovasta kannatuksesta huolimatta, sarjapisteet matkasivat Kauniaisiin.

Iltapäivän voitollaan, GrIFK lunasti itsensä jaetulle kakkospaikalle “kymppisakkiin” sarjapisteissä, yhdessä Dickenin, BK-46:n sekä Atlas Vantaan kanssa. Sarjataulukossa ykköspaikalla jatkaa toistaiseksi voittamattomana Riihimäen Cocks seitsemällä voitolla. SIF on jumiutunut kolmella sarjapisteellä sijalle kahdeksan. 

 

Malassun 13 torjuntaa ei riittänyt SIF:n voittoon.

SIF vs. GrIFK 24 – 29 (12 – 11)

Torjunnat: Mika Malassu 13, Jan Stolt 6, Albert Georgs 5 
Parhaat maalintekijät: Jasper Hellberg 7, Gustav Svanbäck 7, Patrik Johanson 6, Ott Varik 6
*** Patrik Johanson
** Gustav Svanbäck
* Jasper Hellberg

Ottelun tilastot (SKPL)

Radio

Siirry työkalupalkkiin