SIF jäi riihimäkeläisten jalkoihin

Ilman Teemu Tammista ja Theo Westerlundia pelannut Cocks oli liian kova pala Siuntiolle.

Avauskierroksella joukkueiden ensimmäisessä kohtaamisessa SIF pysyi hyvin hallitsevan suomenmestarin kyydissä puoliaikaan asti 12 – 12, mutta toinen jakso meni selvästi kotijoukkue Coksille 20 – 11 ja loppulukemat 32 – 23.

Nico Rönnberg viimeisteli ottelussa 12 maalia.

Toinen kohtaaminen oli kotijoukkueelle totaalinen katastrofi. Viiteen minuuttiin asti SIF jaksoi rimpuilla mukana, jonka jälkeen Cocks meni menojaan ja puoliajalla vierailijat olivat menneet jo 13 – 21 johtoon. Ilman Theo Westerlundia ja Teemu Tammista pelannut Cocks repi loppulukemiksi peräti 16 maalin eron, 23 – 39. Nico Rönnberg teki ottelussa 12 maalia. 

Tiukka SIF:n ottelusarja ennen joulutaukoa, kolme ottelua viikon sisään, kysyy pelaajilta fyysiikan lisäksi henkistä kestävyyttä. Otteluarjan aloitti ottelu Cocksia vastaan, yhden välipäivän jälkeen reissu Paraisille ja viikon kuluttua viimeinen, jo etukäteen fyysiseksi tiedettävä ottelu Dickeniä vastaan ennen joulutaukoa. 

Vierasjoukkue Cocksille peli Siuntiossa oli jo syyskauden kolmas, mutta ensimmäinen kotijoukkuetta vastaan. Kaksi aikaisempaa peliä riihimäkeläiset kävivät pelamassa EHF Cupissa, Belgialaista Ahilles Bolcholtia sekä Slovenialaista  RD Riko Ribnicaa vastaan.

SIF:n päävalmentaja Kaj Hagman ei saanut puhallettua omiinsa tarpeeksi puhtia.

Menestyksekkäästi EHF Cupissa pelannut Cocks on pelannut tiensä karsintakierrosten läpi lohkovaiheeseen, jossa helmikuussa starttaavassa samassa kaksinkertaisena pelattavassa C-lohkossa Cocksin kanssa taistelee jatkopaikasta Saksalainen Frisch Auf Göppingen, Kroatialainen RK Nexe sekä Slovenialainen RD Koper.

Ott Varik oli kotijoukkueen toinen viiden maalin tekijä.

Runkosarjassa seitsemällä sarjapisteellä ja kuudennella sijalla majaileva Siuntio on pystynyt pelaamistaan yhdeksästä ottelusta voittamaan ainoastaan kolme, ja kerran pelaamaan tasapelin. Runkosarjasta neljä parasta ansaitsee suoraan paikkansa ylempään jatkosarjaan. Alemmasta jatkosarjasta kahdella parhaalla on vielä mahdollisuus edetä loppupeleihin.

Jo Suomen Cupin aikaisemmin voittanut Cocks jatkaa SM-liigakärjessä tappiottomalla sarjalla. 

 

MSM SIF vs. Cocks 23 – 39 (13 – 21)
Parhaat maalintekijät: Nico Rönnberg 12, Roni Syrjälä 6, Davor Basaric 6, Ott Varik 5, Sten Maasalu 5
Torjunnat: 
Mika Malassu 12, Giedrius Morkunas 6, Kalle Alander 5
*** Nico Rönnberg
** Roni Syrjälä
* Mika Malassu 

Ottelun tilastot (SKPL)

Radio

Siirry työkalupalkkiin