Dicken selätti HIFK:n

Ensimmäisellä kierroksella HIFK:lle yhden maalin erolla kotihallissaan Pirkkolassa hävinnyt Dicken sai revanssin Hesarilla.

Ensimmäisen kierroksen ottelu Pirkkolassa oli tiukkaa vääntöä ja päättyi yhden maalin erolla HIFK:lle, 32-33.

Edellisen kohtaamisen voitosta huolimatta, loukkaantumisista kärsivä ja ohentuneella rosterilla peliin lähtenyt kotijoukkue, sai vedonlyönnissä kertoimen 1.95, kun vierasjoukkue Dicken puolestaan lähti peliin 1.1 kertoimella.

Pelin alkutahdit määräsi Dicken ja 15 minuutin kohdalla oli kotijoukkue ahtaalla, ja 4-10 tappioasemassa. Puoliajalle lähdettäessä taululle ero oli kasvanut yhdeksään maaliin, lukuihin 11-20.

Kotijoukkue piristyi toisen jakson puolivälin jälkeen, mutta HIFK:n loppukiri alkoi kuitenkin liian myöhään, ja vaikka pelasikin viimeisen kymmenminuuttisen peräti 9-3, niin neljää maalia lähemmäs ei Dicken kotijoukkuetta päästänyt. Loppulukemat Kallion Urheilutalolla 30-34.  

Ottelun vakuuttavimmaksi pelaajaksi valittu Max Granlund sekä Filip Söderlund heittivät kahdeksan maalia mieheen. Ensimmäisen erän puolivälissä HIFK:n maalitolppien välissä Ivan Saltykovin korvannut Theodotos Christou pysyi kiireisenä Dickenin tulituksessa ja torju 14 maalia kohti heitettyä palloa.


MSM; HIFK vs. Dicken 30 – 34 (11 – 20)

Parhaat maalintekijät: Max Granlund 8, Filip Söderlund 8, Roman Protcenko 7
Torjunnat: Theodotos Christou 14, Mikael Mäkelä 10, Patrik Roslander 3
*** Max Granlund
** Filip Söderlund
* Kristian Jansson
Ottelun tilastot (SKPL)

Miesten SM-liigaillan muut tulokset:
MSM; Cocks vs. Atlas Vantaa  36 – 20 (19 – 15)
MSM; PIF vs. SIF 19 – 31 (11 – 16)
MSM; ÅIFK vs. GrIFK 19 – 30 (8 – 14)

Radio

Siirry työkalupalkkiin