Riihimäen Cocksille kolmas tappio EHF-cupin lohkovaiheessa

Torstaina Vantaalla SM-liigakierroksen pelin pelannut Riihimäen Cocks koki 20-31 tappion saksalaiselle kestomenestyjälle, Saksan Bundesligan Frisch Auf Göppingenille.

Frisch Auf Göppingen on viimeisen seitsemän kauden aikana voittanut EHF-cupin peräti neljä kertaa.

Torstaina helpon 25-37 voiton Atlas Vantaasta ottanut Cocks lepuutti viittä pelaajaansa SM-liigan ylemmässä sarjapelissä, ja muun muassa maalitykki Nico Rönnberg ei pelannut ottelussa. Cocks pääsi kierrättämään torstain ottelussa kaikkia pelaajia antamalla arvokkaita peliminuutteja nuorille pelaajilleen ja esimerkiksi maalissa kävivät Vitalii Shitskon lisäksi toisen puoliajan jakaneet Kalle Alander sekä ensimmäistä liigakauttaan pelaava Leevi Koistinen. Cocksin kapteeni, Teemu Tamminen vastasi torstain pelissä 12 maalista, 80% osumatarkkuudella.

Iltapäivän pelin alla Cocksin päävalmentaja Gintaras Savukynas kertoi että Nico sekä muut pelaajat ovat täydessä iskussa kohtaamaan saksalaiset, poislukien Yury Lukianchuk, joka on vielä toipilaana. Cocksin joukkue on tälle pelikaudelle kasattu kuuden eri maan kansalaisista, ja Suomen lisäksi pelaajia löytyy Venäjältä, Valko-Venäjältä, Liettuasta, Serbiasta sekä Moldovasta.

Itse ottelu oli tasainen puoliväliin asti, jonka jälkeen saksalaiset menivät menojaan, ja puoliajan kahden maalin ero repesi lopussa 11 maalin suuruiseksi. Nico Rönnberg oli cocksilaisten paras maalintekijä kuudella maalilla, vierasjoukkue Göppingenin paras maalitykki oli Jens Schöngarth seitsemällä maalilla.

EHF Cup Cocks (FIN) vs. Göppingen (GER) 20 – 31 (12 – 14)

Ottelun tilastot (EHF) 

Siirry työkalupalkkiin