Riihimäen Cocks jatkaa ilman voittoja EHF-cupissa

Cocksin ensimmäisen puoliajan johtoasema suli puoliaikaan mennessä.

Cocks pysyi hyvin Saksalaisen bundesliigajoukkueen kyydissä puoliaikaan asti, ja johtikin pelin alussa jo 4-7, mutta koki lopulta neljännen tappion EHF-cupissa, kun Saksalainen Frisch auf Göppingen voitti toistamiseen Riihimäen Cocksin viikon sisällä. Joukkueiden aikaisempi kohtaaminen lauantaina Siuntiossa päättyi 11 pisteen Cocksin tappioon, 20-31.

Oman hyökkäyspään virheet sekä harhasyötöt koituivat Cocksin kohtaloksi toisella puoliajalla, ja yhden maalin puoliaikatappioasema venyi lopulta kuuden maalin eroksi. 

Cocks on lohkovaiheessa tilanteessa 0-4, kun sarjassa on vielä kaksi ottelua pelaamatta. Cocks pelaa seuraavan ottelun vieraskentällä Sloveniassa, RD Koperia vastaan 24.3, sekä lohkovaiheen viimeisen ottelunsa Siuntiossa Kroatialaista RK Nexeä vastaan 31.3. 

EHF-Cup Frisch Auf Göppingen vs. Riihimäen Cocks 33 – 27 (13 – 12)

Ottelun tilastot (EHF)

 

 

 

Radio

Siirry työkalupalkkiin