Cocks eteni Baltian Liigassa neljän parhaan joukkoon

Riihimäen Cocks voitti viikonloppuna kotihallissaan Liettualaisen Granitas-Karysin molemmissa otteluissa, ja eteni Baltian Liigan Final Four -turnaukseen.

Aliaksandr Bachko oli Cocksin tehokkain pelaaja 15 maalilla

Lauantaina pelatussa ensimmäisessä osaottelussa Cocks tylytti vieraitaan 11 pisteen erolla, 40-29 ja sunnuntain pelissä lukemin 36-30. Yhteismaaleilla 76-59 hallitseva Baltian Liigan mestari Cocks otti paikkansa neljän parhaan joukossa.

Liettualaiset olivat saaneet turnaukseen ainoastaan 9 kenttäpelaajaa ja kaksi maalivahtia, kun vastaavasti Cocks oli liikkeellä täydellä pakalla. Lauantaina ottelu oli selvä jo puoliaikaan mennessä, kun kotijoukkue lähti tauolle kuuden maalin johdossa, 14-20. Sunnuntain pelissä taas Granitas-Karys rimpuili hyvin mukana vielä puoliaikaan asti tasalukemissa 16-16, mutta kaksi ottelua vajaassa vuorokaudessa alkoi näkymään vierailijoiden otteissa, ja Cocks vei ottelun lopulta kuuden maalin erolla.

Aliaksandr Bachko oli Cocksin viikonlopun tehokkain pelaaja 15 maalilla, ja samoihin tehoihin ylsi myös vierasjoukkueen Modestas Štarolis.

Final Four-turnaus pelataan noin kuukauden kuluttua, josta Cocks hakee kolmatta peräkkäistä BHL-liigan mestaruutta.

Siirry työkalupalkkiin