Wolverines varmisti runkosarjan voiton

Helsinki Wolverines varmisti jenkkifutiksen ykkösdivarin runkosarjan voiton.

Maanantaina pelatussa ottelussa Helsingissä, kotijoukkue Wolverines kohtasi myös runkosarjan voittoa tavoittelevan Kotka Eaglesin. Ottelu oli kerännyt paikalle täyden katsomon, lähes 500 katsojaa, jota voidaan pitää erinomaisena saavutuksena keskellä lomakautta ja arki-iltana pelatulle divarimatsille.

Eaglesin Jerrel Jones eteni ottelussa yhteensä 344 jaardia

Eagles oli vahvistanut rosteriaan keskushyökkääjän sekä pelinrakentajan paikkoja aikaisemmin Suomessa pelanneella Jerrel Jonesilla. Aikaisemmin Jyväskylän Jaguaareja, Hämeenlinna Huskiesia sekä Helsinki Wolverinesia edustaneella Jonesilla, alkanut pelikausi on järjestyksessään viides Suomessa.

Cedric Johnson napsi palloja kiinni 30 jaardin keskiarvolla.

Wolverines puolestaan oli saanut takaisin kentälle loukkaantumisista kärsineet keskushyökkääjä Kam Harrisin sekä hyökkäyksen linjamiehen Karri Kuuttilan. Edellisessä ottelussa loukkaantunut hyökkäyksen linjamies, Emil Jauhanen oli kuitenkin vielä sivurajalla toipumassa.

Kotijoukkue Wolverinesin puolustus sai pidettyä kohtalaisella onnistumisprosentilla Jonesin aisoissa, ja vaikka JJ:lle kirjattiinkin ottelussa 244 juoksujaardia, näistä syntyi ainoastaan kaksi maalia. Pelinrakentaja Niclas Carpelan ei päässyt illan aikana vireeseen ja kirjaututti itselleen ainoastaan 45 jaardia. 14 heitetystä pallosta, ainoastaan kolme tavoitti omat laitahyökkääjät.

Eaglesin pelinrakentaja Carpelanin hölmöiltyä itsensä parin epäurheilijamaisen liputuksen jälkeen pukukoppiin, Jones siirtyi centterin taakse.

Eaglesin puolustus piti hyvin kotijoukkueen keskushyökkääjä Harrisin aisoissa, ja kirjattuja nettojaardeja syntyi ainoastaan 75. Edellisessä joukkueiden kohtaamisessa divarin kovin juoksupuolustusjoukkue Eagles, piti Harrisin myös alhaisissa jaardeissa, 66:ssa.

Itse peli meni selvänumeroisesti kotijoukkueelle numeroin 53-30, ja voitollaan kotijoukkue varmisti itsellensä runkosarjan voiton sekä kotiedun sarjan loppuun asti. Robert Johnson heitti ottelussa viisi touchdownia ja yhteensä 409 jaardia. Cerdic Johnson eteni viidellä vastaanotetulla heitolla yhtensä 150 jaardia.

Kierroksen pelit
M1D; Wolverines vs. Eagles 53 – 30 (32 – 12)
M1D; UNC Crusaders vs. Indians 62 – 37 (41 – 13)

Seuraava kierros:
M1D; Indians vs. ECG pe. 20.7. klo 18:30
M1D; Eagles vs. Crusaders la. 21.7. klo 16:00

Siirry työkalupalkkiin