Naisten Vaahteraliigan runkosarja päätökseen

Naisten Vaahteraliigan runkosarja saatiin päätökseen.

Viimeinen kierros pelattiin tuloksellisesti merkityksettömästi, sillä Helsinki Wolverines oli jo aikaisemmin varmistanut itselleen runkosarjan voiton, ja siten kotiotteluedun omien peliensä loppuun asti. Myös Wolverinesin illan vastustaja, Tampere Saints, oli sinetöinyt itselleen runkosarjan neljännen sijan jo aikaisemmassa vaiheessa.

Illan ottelun voittajasta ei jäänyt epäselvyyttä, sillä kotijoukkue Wolverines oli ottelussa perempi 37 – 0 (17 – 0)

Myös päivän toinen ottelu pelattiin merkityksettömänä, ilman panosta, sillä kakkos- ja kolmossijasta taistelivat Helsinki Roosters sekä Pietari Valkyries. Valkyerisillä olisi ollut voitolla mahdollisuus pelata itsensä runkosarjan kakkossijalle, mutta koska pietarilaisten kotiottelut pelataan suomalaisvastustajan kotikentällä, ei käytännön merkitystä ottelulla ollut.

Ottelussa Helsinki Roosters oli parempi lukemin 40 – 0 (20 – 0)

Vaahteralligan välierissä Helsinki Wolverines kohtaa tänään Kuopiossa pelatussa ykkösdivarin loppuottelussa mestariksi pelanneen Turku Trojansin, joka kaatoi finaalissa Kuopio Steelersin lukemin 17 – 42 (3 – 24). Toisessa välierässä kohtaavat Helsinki Roosters sekä Pietari Valkyries.

Videolla Tampere Saintsin päävalmentajan, Jussi Honkosen, mietteitä päättyneestä kaudesta.

Radio

Siirry työkalupalkkiin